1-dags tur

Mandag den 6. september 2021 kl. 7.30

med afgang fra Landbo Limfjord, Resenvej 85, 7800 Skive.

Program

Vi kører direkte til Hanstholm. Ved ankomst får vi en kop kaffe og et rundstykke ved bussen, inden vi mødes med vores lokale guide.
Vi starter dagen med at få en rundvisning på Hanstholm Fiskeauktion, som er Danmarks største, med en årlig omsætning på ca. 500 mio. kr.

Herefter skal vi se Hanstholm Havn. Hanstholm Havn er iblandt Danmarks største fiskerihavne og samtidig førende inden for konsumfiskeriområdet. Havnen kunne i efteråret 2017 fejre sit 50 års jubilæum, og man har nu gennemgået en stor havneudvidelse (2017-2020) hvilket skal styrke og sikre havnens position – og samtidig bane vejen for, at Hanstholm Havns bliver Europas førende konsumfiskerihavn.

Besøg i Hanstholm Bunkersmuseum, Danmarks og Nordens største befæstningsanlæg, på egen hånd. Frokost på Røgeriet i Hanstholm. Fra Hanstholm kører vi videre til Hjardemål klit og til Tømmerby Vikingelandsby, hvor vi gør stop.

Herefter besøger vi Vejlerne, hvor vi mødes med lokal guide, Niels Lisbjerg, som vil vise og fortælle om området herude.
Fra Vejlerne går turen videre til Thorup Strand. Det lille hyggelige fiskerleje, som er et af de få steder i Danmark, hvor man stadig kan opleve, at fiskekutterne trækkes op på stranden.
Let aftensmad i Thorup Strand, hvorefter hjemturen på begyndes.

Kontaktperson: Kris Thorhauge, 2890 3582
Sted: Afgang kl. 7.30 fra Landbo Limfjord, Resenvej 85, 7800 Skive
Pris: 750 kr. pr. person
Prisen inkluderer:
Kørsel i 4-stjernet røgfri bus
Rundstykke på udturen
Fri kaffe og the på hele turen
1 x lille stjerneskud på Røgeriet i Hanstholm (ekskl. drikkevarer)
Lokal guide
Entré til Bunkermuseet i Hanstholm
Lokal guide på Vejlerne
Let anretning ved Thorup Strand

Tilmelding: senest 20. august 2021


Tilmelding